Okosóra eladó webáruház

fogyasztó-barát

Tájékoztató a vásárló jogairól

Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat

      info@okosoraelado.hu

               +36 70/237-36-18

                H-P 10-00 - 16-00

 is elérhetőek vagyunk.

TOP termékek

Okosóra Webáruház Hírek

2016.08.26

Lassan a Google is elkezdi elavultnak minősíteni az Android 4.0-t, és egyes alkalmazásai már nem is támogatják azt.

Új frissítés érkezett a Google Drive androidos klienséhez – és ez az utolsó olyan verzió, ami még használható lesz az Android 4.0-val.

Ez praktikusan azt jelenti, hogy az ilyen régi OS-re épülő telefonok tulajdonosai ezután már nem kapnak frissítéseket a kliensből, ha tehát a Google valamikor úgy dönt, hogy protokollt vagy titkosítást változtat, akkor valószínűleg kizáródnak a tárhelyből (jobban mondva csak a böngészőn keresztüli belépés marad, ami azért nem ugyanazt a szolgáltatást nyújtja).

Bár a lépés az OS fragmentációját figyelembe véve elég barátságtalannak tűnik (általában azok vannak még mindig 4.0-n, akik nem engedhetik meg maguknak akár csak egy éves alsókategóriás mobil megvásárlását sem), a 4.0 és régebbi Android-verziók már csak a piacon lévő készülékek 3,4 százalékán futnak.

 

Forrás:http://www.geeks.hu/hirek/160824_bucsuzik_a_google_az_android_4_tol

2016.04.03
Drága, fölösleges, haszontalan. Az okosórákat általában ezekkel a jelzőkkel illetik. Van benne igazság, mégis, ahogyan a következő történet bizonyítja, előfordulhat olyan eset, amikor egy okosóra életet menthet.

Az okosórák többnyire meglehetősen költséges kütyük, ráadásul abból a fajtából, amire igazából senkinek nincs égető szüksége. Mint az a következő történetből kiderül, létezik olyan helyzet, amikor nagyon hasznos lehet.

A 62 éves brit építészt, Dennis Anselmót felesége le akarta beszélni az óravásárlásról, most már egyikük sem bánja, hogy megvették az Apple legmenőbb tárgyát, az okosóra ugyanis megmentette a férfi életét.

Anselmo épp a kerítés helyét jelölte ki egy építkezésen. Az ebédidő befejezte után alig tíz perce dolgoztak, amikor váratlanul rosszul lett. Az órájára pillantott, és azt látta, pulzusa percenként 210-es értéket mutat.

Rosszulléte előtt mindössze két héttel korábban vásárolta az órát, és teljesen rákattant napi aktivitásának figyelésére. Feltűnt az is, hogy alapvetően nagyon alacsony, percenként 50 körüli értéket mutatott az óra. Az emberek többségének 55-75 közötti a normál pulzusa. A 210 ehhez képest valóban riasztó adatnak tűnt.

Anselmót a mentő szállította a kórházba. Az orvosoktól tudta meg, ha rosszullétekor hazamegy,  könnyen lehet, hogy egy második, halálos szívroham végzett volna vele.

A történet ugyan nem biztos, hogy a legmeggyőzőbb érv egy Apple Watch vásárlása mellett, hiszen erre vélhetően az egyszerűbb és olcsóbb pulzusmérőeszközök is képesek, mégis a férfi esete azt mutatja, előfordulhat, hogy életet menthet az okoskütyü – írja az Index.hu.

Életet mentet az okosóra
Forrás:http://www.nlcafe.hu/egeszseg/20160318/okos-ora-apple-watch-eletet-ment-szivroham/
2016.02.22
A Pebble Time egy speciális szíjjal kiegészülve fizetésre is használható lesz.

Csak idő kérdése volt, hogy ki repül rá a témára, és végre meg is van az első próbálkozó. A színes kijelzős Pebble Time tavaly februárban mutatkozott be, ami után nem sokkal érkezett a fém tokozású Steel, majd a kerek kijelzővel szerelt Round modell. Az új anyagok és forma mellett sokkal fontosabbnak tűnt az a körülmény, hogy a Time széria kompatibilissá vált a plusz funkciókat nyújtó Smart Strap szíjakkal.

Szíjban az erő

Az ígéretes képességek ellenére eddig nem sokan próbálták kiaknázni a lehetőségeket, így a FitPay, illetve a Pagaré szíj valódi úttörőként értelmezhető. Az okosórákkal való fizetés csak nagyon kevés terméknél (Apple Watch, Samsung Gear S2) kivitelezhető, de a még készülőben levő termékek többsége sem fogja támogatni ezt a területet. A Pagaré ezen a helyzeten szeretne segíteni azzal, hogy a Pebble Time tulajdonosok száméra lehetővé teszi az NFC alapú fizetést.

 

 

A folyamat pontosan úgy történik, ahogy az előbb említett órák esetében. Szkennelés után a FitPay alkalmazás tárolja a bankkártya adatokat, fizetni pedig az óra (azaz a szíj) terminálhoz való érintésével történik. A Pagaré szíjat úgy alakították ki, hogy az egyben egy tok is, amire a megfelelő csatlakozás és az elektronikai beépítése miatt volt szükség. Az eddigi dokumentációk szerint ez esetben a felhasználónak nem kell kitekernie a csuklóját, mivel az NFC modult a szíj végében helyezték el.

A FitPay az összes ismert bankkártya társasággal partneri viszonyban áll és már most több millió elfogadóhelyen lehetne fizetni a Pagaré-Pebble kombóval. A szíj saját akkumulátorról működik, amit a végén található USB port használatával lehet tölteni. A termék különlegessége, hogy akár önmagában is használható, azaz a tranzakció pillanatában nem kell feltétlenül ott lennie a mobilnak.

Júliusra készülhet el

A fejlesztők a biztonságra is odafigyeltek: az óra a tokenizáció elvén működik, azaz maga az eszköz semmiféle kártyaadatot nem tárol. A szíj érzékeli, ha a tulajdonosa levette a csuklójáról, és ha ez megtörténik, akkor minden fizetési folyamatot letilt a rendszer. A csuklóra vissza helyezve csak egy PIN kód megadásával használható újra.

A Pagaré (a Pebble-höz hasonlóan) stílszerűen szintén a Kickstarter közösségétől kér anyagi támogatást. A négy színben (szürke, piros, fekete, barna) rendelhető szíjhoz a korai megrendelők még akár 49 dollárért is hozzájuthattak, amint ez a lehetőség megszűnik, úgy 69 dollárba kerül. A projekt kifejezetten jól áll, hiszen még 28 nap van hátra és a megcélzott 120 ezer dollárból már 70 ezer összejött. Az első szállítmányokat július folyamán küldik ki.

Forrás:http://bitport.hu/hasznos-funkciot-kap-az-eddigi-legjobb-okosora

2016.02.22

Több okosóra fogyott, mint svájci karóra

független
2016. február 20.
9121
petike737 profilja, adatai
petike737
Az okosórák hosszú utat tettek meg a jelenlegi helyzetükig, mely még mindig nem olyan fényes, mint azt a gyártók remélték, ám néhány elemzői publikáció szerint egy komoly gonddal már megküzdöttek.

A Strategy Analytics elemzése szerint ugyanis 2015 utolsó negyedévében több okosóra fogyott, mint Svájci karóra. A számok alapján 8,1 millió okosórát szállítottak le, miközben svájci órából csak 7,9 milliót.

A vezető gyártó ezen a téren is az Apple lehet, amely állítólag 5,1 millió Apple Watch-t szállított le, míg a Samsung 1,3 millió okosórát tudott leszállítani. A svájci óriások közül korábban többen is azt hangoztatták, hogy az emberek hűek lesznek hozzájuk, ám a jelek szerint a modern korral mindenki szeretne lépést tartani, ez pedig az utóbbi időszakban több nagy óragyártó cégre is igaz, amelyek sorra mutatják be az okosóráikat.
Forrás:http://www.gamechannel.hu/cikk/hirblock/tobb-okosora-fogyott-mint-svajci-karora
2016.02.19

Egy teljesen új, kifejezetten a viselhető eszközökhöz tervezett alkalmazásprocesszorral állt elő a Qualcomm. A vállalat emellett egy komplett platformot is kínál, mely nagyban megkönnyítheti a partnerek dolgát.

Megérkezett a Qualcomm legújabb, kifejezetten viselhető eszközökbe, például okosórákba szánt alkalmazásprocesszora. A Snapdragon Wear 2100 a Snapdragon 400 szerepét veszi át, azonban annál a vállalat ígérete szerint 30 százalékkal kisebb a helyigénye, 25 százalékkal alacsonyabb a fogyasztása, miközben igény szerint egy új LTE modem is a lapka részét képezheti. Az LG máris lecsapott a modellre, a dél-koreai vállalat már biztosan épít termékeket a Wear 2100-ra, a cég okosórák mellett más viselhető eszközökhöz is használná a Qualcomm legfrissebb rendszerchipjét.

Az új processzor kisebb helyigényének illetve fogyasztásának hála még vékonyabb okosorákat tervezhetnek a mérnökök, miközben azok üzemideje is kedvezőbb lehet - áll a Qualcomm sajtóközleményében. A processzor az alapértelmezettnek számító Wi-Fi és Bluetooth mellett opcionálisan egy új LTE modemet is tartalmazhat, melyhez GNSS navigációs képesség is társul. Hab a tortán az ultra alacsony fogyasztású szenzor hub, mely pontosabb mérési eredményeket biztosít az arra csatlakoztatott különféle érzékelőknek.

A Qualcomm az alkalmazásprocesszorral együtt egy komplett platformot is kínál. A Snapdragon Wear a központi egység mellett különböző szoftvereket és eszközöket, illetve egy referencia áramkör dizájnt is tartalmaz, ami megkönnyítheti és meggyorsíthatja az eszközök tervezőinek munkáját, miközben a fejlesztési költség is kedvezőbbek. A dizájn megegyezik az LTE modemet, illetve a csak Wi-Fi-t tartalmazó verziók esetében, ami a tervezők számára további rugalmasságot biztosít.

A magok számát tekintve nem történt változás a Snapdragon 400-hoz képest, továbbra is négy Cortex-A7 típusú egység végzi a számításokat, melyek maximális órajele 1,2 GHz. A beépített grafikus vezérlő szerepét az Adreno 304 kapta, ami legfeljebb VGA, azaz 640x480-as felbontásra képes. A gyártástechnológiát egyelőre homály fedi. A Snapdragron 400 még 28 nanométeren készült, a Wear 2100 viszont már elképzelhető, hogy a TSMC 20 vagy 16 nanométeres gyártósorairól érkezik.

 

Forrás:http://www.hwsw.hu/hirek/55169/qualcomm-snapdragon-wear-2100-andorid-wear-okosora.html

2016.02.19

Komoly frissítést kap az Android Wear 

Hangalapú üzenetküldést, kihangosító funkciókat és új vezérlőgesztusokat hoz az Android Wear legújabb verziója. A frissen bejelentett frissítés várhatón a következő hetekben érkezik meg a felhasználókhoz.

Az Android Weart futtató eszközökre is útnak indult a Marshmallow, azaz a Google operációs rendszerének 6.0-s verziója. A rendszer viselhető eszközökre szabott változata az okostelefonos-tabletes verzióhoz képest néhány hónapos csúszással kapja meg a frissítést,a platform őszi malőrje után. A szoftvert ugyanis tavaly az LG már rövid időre felvillantotta Watch Urbane okosórájának második kiadásán, az eszköz azonban kevesebb mint egy hétig volt piacon, azt a gyártó néhány nappal később visszahívta, pontosan nem részletezett hibákra hivatkozva.

A csúszásnak azonban most vége, a Google hivatalos Android blogján is bejelentette, útnak indítja az Android Wear legújabb verzióját, amely a következő hetekben várhatóan minden felhasználó csuklójára megérkezik. A rendszer várhatóan három fő újítást hoz, igaz azokat nem minden a keresőóriás platformjára építő okosóra tudja majd kihasználni.

A készülékek első körben új gesztusokat kapnak a navigációhoz: az Android Wear felületének alapköveit képező kártyák fel- és legörgetéséhez már nem kell feltétlenül összetapogatni az apró kijelzőt, arra már egyszerűen a csukló gyors megmozdításával is lehetőség van. A rendszer továbbá az üzenetküldés terén is kapott néhány új képességet, legalábbis ha az okosóra tulajdonosa a Google Hangouts, Telegram, a WeChat, a WhatsApp, a Viber vagy a Nextplus chatalkalmazások valamelyikét használja.

A felsorolt szolgáltatásokban már csak hangparanccsal is küldhetők szöveges üzenetek, a következő formula alapján: "OK Google, send a WhatsApp message to Peter: Where's my money?" azaz "OK Google, küldj egy WhatsApp üzenetet Peternek: Hol a pénzem?". A hangalapú üzenetküldés ugyanakkor egyelőre csak a rendszert angol nyelven használva vehető igénybe, az okostelefonos "OK Google" funkciókhoz hasonlóan.

A harmadik újítás a jelenlegi Android Wearrel szerelt felhozatalból csupán két modellt, a Huawei Watch-ot, illetve az ASUS 49 milliméteres ZenWatch 2 készülékét érinti. A rendszer legújabb verziója a két okosórában ugyanis felébreszti az eddig használaton kívül pihenő hangszórókat, az eszközök így már hangjelzéssel is képesek értesítéseket küldeni, sőt azok Bluetooth-os kihangosítóként használva telefonálásra, illetve hangüzenetek meghallgatására is használhatók.

Figyelemreméltó frissítésről van tehát szó, amelyre a következő hetekben érdemes számítani. A tavaszi készülékbejelentés-hullámmal érkező új okosórák zöménél a gyártók valószínűleg már hangszórót is préselnek majd az eszközök házába, így a kihangosító funkció szélesebb körben is kihasználható lesz.

 

Forrás:http://www.hwsw.hu/hirek/55142/android-wear-marshmallow-frissites-google-okosora.html

2016.02.05 9:51

Okossapkát húztunk a fejünkre, de mi is az?

Az IFA-n járva természetesen nem hagytuk ki a lehetőséget, hogy kipróbáljuk az idei szezon egyik legmenőbb sapkáját.

A nyár sem volt túl meleg az idén és hamarosan az őszi hajnalok is csípősen hidegek lesznek, vagyis hamarosan kezdődik a sapka idény, vagy már talán el is kezdődött. A sapka alatt sokunk fülében ott figyel valamilyen fülhallgató, melyen kedvenc zenéinket hallgatjuk manapság a legtöbb esetben már az okostelefonuknról – mi lenne, ha kereszteznénk egymással a fejünket melegítő sapkát és a dobhártyánkat masszírozó fülest?

 

Nos, az Archos most pontosan ezt tette meg, ugyanis a Music Beany egy olyan high-tech sapka, mely integrált hangszórókkal és akkumulátorral rendelkezik. A microUSB porton keresztül villámgyorsan feltölthető fejfedő vezeték nélküli Bluetooth 2.0 kapcsolaton keresztül kommunikál az okostelefonunkkal, és egy feltöltéssel mintegy 8 órás folyamatos zenelejátszási időt, illetve 60 órás készenlétet biztosít. A francia cég szerint kiváló hangminőséget biztosító Music Beany 30 fontba (12 ezer forint) kerül, a boltok polcain pedig októberben fog felbukkanni.

Munkatársunk a berlini technológiai kiállítás, az IFA helyszínéről tudósít. A Technet további, friss IFA-híreiért kattintson ide, a kiállítás mobilos újdonságait pedig a Mobilporton gyűjtjük folyamatosan.

 

 

 

 

2016.02.04 15:59

Az Apple úgy gondolta, hogy ideje egy kicsit újítani az okosóráján, így márciusban számíthatunk a bejelentésre, de ez még nem az új generáció lesz. A kinézet sem változik drasztikusan, mert inkább a 2015. szeptemberében debütált Apple Watch újragondolásáról van itt szó, ami többek között új színeket és anyagokat jelent a szíjak terén, köszönhetően a Hermes nevű céggel folytatott együttműködésnek.

Az Apple tavaly még arról is beszélt, hogy az Incase-zel megpróbálnak közösen dolgozni a divatos kinézet érdekében, ám erről semmi konkrétumot nem tudni, így azt sem, hogy a márciusi bemutatón lesz-e ennek jelentősége. Habár tavasszal új kinézetet nem kapunk, szoftveresen mindenképpen simogatja az Apple az órát: hivatalosan is érkezőben van a WatchOS 2.2, melynek fejlesztői bétája egy ideje már tesztelés alatt áll, és az eddigi információk alapján lehetőset nyújt majd több Apple Watch szinkronizálására egyetlen iPhone-on, illetve a Maps alkalmazás sem marad érintetlen.

apple watch_1

Akit pedig inkább az érdekelne, hogy a kinézet mikor újul meg, tehát mikor jön az okosóra következő generációja, annak jó pár hónapig még ki kell bírnia, de valahogy majdcsak menni fog. Régóta pedzegetik már, hogy az Apple az őszre tartogatja a nagy durranásokat, és valószínűleg az iPhone 7 mellett mutatkozik majd be az újrafaragott, második generációs Apple Watch. Addig pedig örüljünk annak, hogy a cég márciusra is tervez egy kisebb médiarendezvényt, ahol a jelenlegi óra felturbózása mellett állítólag új iPad is érkezik, és a legfrissebb hírek szerint jön az olcsóbbnak szánt iPhone 5se is.

 

Forrás:http://24.hu/mobil/2016/01/25/osszel-johet-az-ujrafaragott-apple-okosora/

2016.02.04 15:51

 

 

Huawei Band okosóra

 

Huawei Band okosóra
MegosztásGombostű

Blikk információ
A Huawei előrukkolt egy újabb, elegáns okosórával, így már háromra bővült a cég okoskiegészítőinek a száma. A névadásban nem túl kreatívak, egyszerűen Bandnek keresztelték. (A TalkBand és a Watch mellett.)

Szerencsére a formaterv és az anyagválasztás már magától eladja az órát: puha, kényelmes szíj öleli körbe a minimalista szerkezetet. Kijelzője monokróm, viszont cserébe elég négynaponta tölteni.

A Hua­wei Band IP68-as szabványú, magyarul ellenáll a pornak és némileg a víznek is. Miket tud? A klasszikus fitneszfunkciókon (kalória, lépés­szám, alvás) kívül a viselői távolról némíthatják is a bejövő hívásaikat, vagy akár exponálhatnak is vele. Androiddal és iOS ope­rációs rendszerrel is kompatibilis, csak a Huawei Wear applikációt kell letölteni.

Javasolt bruttó fogyasztói ára: 24 990 Ft

HUA­WEI BAND
HUAWEI
OKOSÓRA
ÓRA
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK

Itt az új Huawei Watch nőknek Swarovski kristályokkal díszítve!
1 milliárdra nőtt az Apple eszközt használók száma!
Nem gondolná, mennyi időt töltünk fülhallgatónk kibogozásával!

 


forrás:http://www.blikk.hu/szolgaltatas/multimedia/stilusos-es-elegans-okosora/08jww82

Naptár

2023. Március
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 

100% GARANCIA!

 

Nálunk biztonsággal vásárolhatsz, hiszen minden egyes termékünkre jótállást vállalunk. Mi több, ha nem vagy megelégedve a vásárolt termékkel, küldd vissza 14 napon belül és mi megtérítjük az árát.

Szűrés

okosóra Blog

05
Dec

Hogyan válasszunk okosórát: a legfontosabb paraméterek, amelyek irányt mutatnak

Az intelligens órák, akárcsak az összes intelligens elektronika, manapság nagyon magasan szinten fejlettek a technológiát illetően. Ön mint felhasználó számára ez azonban egyúttal viszonylag bonyolult választást jelent – egy egész sor kritériumot kell mérlegelni, amelyek szerint már el tudja dönteni, hogy megfelelő-e lesz az adott okosóra Önnek, mennyire minőségi és milyen lehet az élettartama. Ráadásul az intelligens elektronikánál megszokott, hogy a fejlődése nagyon gyorsan halad előre. Ezért szükséges, ha legalább egy kicsit is lehetséges, az aktuális kínálatból választani és odafigyelni, hogy még ha olcsóbb is lenne, de ne vegyen túl régi modellt. De mielőtt elkezdené a válogatást, át kéne gondolnia, hogy mi az igazán fontos Önnek egy okosóránál:

  Az okosóra annak idején csak egy álom volt, de napjainkban már valósággá vált. Ezek a különleges kiegészítők, melyek funkcionalitásukkal révén számos módon megkönnyítik a mindennapokat mind a férfiak, mind a nők számára. A piacon található okosórák széles választéka által még összetettebbé válik a kiválasztás folyamata, de ne aggódjunk, megmutatjuk, hogy mik a legfontosabb paraméterek az okosóra kiválasztásakor. Az alapvető dolgok, mint például a kijelző mérete, a CPU, az operációs rendszer, és a bateriaeltartás sok mindenben meghatározzák azt, hogy melyik okosóra felel meg legjobban személyes igényeinknek. Bárka is a választás, mindenképpen érdemes figyelembe vennünk a készülék szenzorjainak számát, mivel ezek határozzák meg, hogy az adott okosóra képes-e teljesíteni mindazokat a feladatokat, melyeket igénybe veszünk. Az okosórákat sokszor felhasználják sportoláshoz, vagy akár fitneszcélok eléréséhez. Ezért a legjobb okosórák közül is a csúcstechnológiás darabokat kell kiválasztani, melyek különböző mozgási funkciókkal vannak felszerelve. Ezek szerint többek között monitorozzák azokat a mozgást, mint séta, futás, úszás vagy akár a cyclying. Szem előtt tartva ezeket a paramétereket biztos lehet benne, hogy jó választást fog tenni az okosóra kiválasztásánál, és szerzett egy olyan készüléket, mely teljesíti személyes igényei, és tartósan maximálisan elégedett lesz vele.

  02
  Dec

  Az IP-védettség (International Protection Marking) jelentése Nemzetközi Védettségjelölés. A műszaki berendezések áramköreit védő tokozás (készülékház) környezeti behatások elleni védettségét jelzik vele. Az IP-besorolást Magyarországon az MSZ EN 60529:2015 „Villamos gyártmányok burkolatai által nyújtott védettségi fokozatok (IP-kód) (IEC 60529:1989)”, nemzetközileg az IEC 60529:1989 szabvány írja le. A védettség mértékét gyakorlati vizsgálatok alapján határozzák meg.

  IP-védettség kódjai

  Az első számjegy a szilárd anyagok, a második a vízzel szembeni védelemre, az esetleges harmadik a szilárdságra vonatkozik. A magasabb szám minden esetben magasabb védelmi szintet jelent, pl. IP55 (dőlt betűvel). A védettségi érték hiányát gyakran X betűvel jelzik. Kiegészítő betűk is lehetségesek. Lehetséges hogy kis képekkel (is) hivatkoznak a védettségre.

  Szilárd tárgyak szerkezetbe jutása elleni mechanikai védettség

  • 0: Nincs védelem
  • 1: Nagyméretű szilárd tárgyak ellen védett (>50 mm)
  • 2: Közepes méretű szilárd tárgyak ellen védett (>12 mm)
  • 3: Kisméretű szilárd tárgyak ellen védett (>2,5 mm)
  • 4: Apró méretű szilárd tárgyak ellen védett (>1 mm)
  • 5: Por ellen védett (nem károsító mértékű behatolás megengedett)
  • 6: Teljes mértékben védett por ellen

  Víz elleni védettség

  • 0: Nincs védelem
  • 1: Függőlegesen cseppenő víz ellen védett (pl. kicsapódó víz)
  • 2: Fröccsenő víz ellen védett (függőlegestől max. 15 fokban)
  • 3: Fröccsenő víz ellen védett (függőlegestől max. 60 fokban)
  • 4: Fröccsenő víz ellen védett minden irányból (nem károsító mértékű szivárgás megengedett)
  • 5: Kisnyomású vízsugár ellen védett minden irányból (nem károsító mértékű szivárgás megengedett)
  • 6: Erős vízsugár és vízbe merítés ellen védett (rövid ideig tartó merülés, nem károsító mértékű szivárgás megengedett)
  • 7: Vízbe merülés ellen védett korlátozott ideig (0,15–1 m között 30 percig)
  • 8: Víz alatt folyamatosan használható (egyedileg a gyártó által meghatározott értékek szerint, általában 1 és 3 méter közötti mélységben 30 percig)
  • 9K : Magasnyomású víztömeg, 14-16 liter/perc 10-15 cm-ről magas nyomáson.

  Mechanikai szilárdság

  Az IP kódról 2002 óta érvényben lévő EN 62262 nemzetközi szabvány előtt esetlegesen jelölték egy harmadik számjeggyel az adott berendezés mechanikai szilárdságát, vagyis mekkora erőhatást visel el sértetlenül.

  • 0: nem védett
  • 1: 0,225 joule behatás, ami megfelel 150 g súly ráejtésének 15 cm magasból
  • 2: 0,375 joule behatás, ami megfelel 250 g súly ráejtésének 15 cm magasból
  • 3: 0,5 joule behatás, ami megfelel 250 g súly ráejtésének 20 cm magasból
  • 5: 2 joule behatás, ami megfelel 500 g súly ráejtésének 40 cm magasból
  • 7: 6 joule behatás, ami megfelel 1,5 kg súly ráejtésének 40 cm magasból
  • 9: 20 joule behatás, ami megfelel 5 kg súly ráejtésének 40 cm magasból

  Kiegészítő betűk

  • A: Veszélyes részek nem elérhetőek kézzel.
  • B: Veszélyes részek nem elérhetőek ujjal.
  • C: Veszélyes részek nem elérhetőek szerszámmal.
  • D: Veszélyes részek nem elérhetőek huzallal.
  • F: Olaj ellen védett.
  • H: Nagyfeszültségű (> 1 kV) készülék.
  • M: Vízteszt mozgás közben.
  • S: Vízteszt nyugalmi helyzetben.
  • W: Adott időjárási viszonyok között használható.
  • K: Nyomásvédett, vagyis akár gőzborotvával (80–100 bar erősségű vízsugár) tisztítható (csakis IP69 esetén)

  Tipikus jelölések elektronikai készülékeknél

  1. IP65: teljes mértékben védett por ellen, és kisnyomású vízsugár ellen védett minden irányból
  2. IP66: teljes mértékben védett por ellen, és erős vízsugár és vízbe merítés ellen védett
  3. IP67: teljes mértékben védett por ellen, és vízbe merülés ellen védett korlátozott ideig
  4. IP68: teljes mértékben védett por ellen, és 1-3 m méter víz alatt folyamatosan használható 30 percen keresztül (de a gyártók ezt egyedileg határozzák meg)
  5. IP69: teljes mértékben védett por ellen, és maximum 3 méter víz alatt folyamatosan használható 1 órán keresztül

  Forrás:wikipedia

  24
  Nov

  Termék Leirás:

  - A szívfrekvencia-monitorozás támogatása.
  - Támogassa a vérnyomásmérőt (ez nem professzionális orvosi felszerelés, a vérnyomás adatok csak referenciaként szolgálnak. Ne használja diagnózisként és orvosi kezelésként.)
  - Emlékeztessünk, ha vannak telefonhívások, üzenetek, szociális üzenetek, mint a Facebook, a Twitter, a Skype, a Whatsapp stb.
  - Sportkövetés (lépésszámláló, távolság és kalória)
  - Alvásfigyelés, csendes emlékeztető, intelligens ébresztőóra figyelmeztetés
  - Távoli fényképezőgép-vezérlés, zenei vezérlés (csak telefonrendszer-zenei alkalmazás esetén)
  - Riasztás: rezgés
  - ébresztő karkötő: 1. emelje fel és fordítsa meg a csuklót; 2. Érintse meg és csúsztassa a képernyőt.

   

  Képernyőméret: 1,3 hüvelyk
  Felbontás: 240x240px
  Bluetooth verzió: V4.0 BLE
  Vízálló szint: IP67
  Akkumulátor kapacitás: 180 mAh
  Müködési idő: 5 nap
  Készenléti idő: 30 nap
  Töltés típusa: Mágneses töltőkábel
  Kompatibilis rendszer: Android 4.4 vagy újabb, IOS 8.5 vagy újabb (nem tabletta)
  APP név: Wearfit
  Fitness karkötő

  OKOS KARKÖTŐ KY109

  A csomag tartalma:

  1 x Okos karkötő

  1 x Töltő kábel

  1 x Használati utasitás

   

  Megjegyzés: Az  intelligens karszalag nem orvosi felhasználásra szolgál, kérjük, ne vásároljon az egészség ellenőrzésére (szívprobléma, vérnyomásprobléma), és nem professzionális használatra szolgál. Csak referencia lehet.

  okosóra vásárlása

  24
  Nov

  Termék Leírása:

  Stopper óra edzés, séta, futás, kerékpározás, ugrás, tollaslabda, kosárlabda, labdarúgás.
  Emlékeztetők: Bejövő hívás, SMS
  Értesítési támogatás: Wechat, QQ, Facebook, Twitter ,WhatsApp, Skype Instagram és így tovább.
  Fényképezőgép-vezérlés: az eredeti iOS-kameraalkalmazás támogatott, beépített kamera Android alkalmazásokhoz.

   

  A csomag tartalma:

  1 x okos óra

  1 x mágnes töltő

   

  GW331 (2)

   

  M28 OKOSÓRA VÁSÁRLÁSA

   

  GW331A

  GW331C

  GW331D

  GW331F

   

   

   

   

   

   

  23
  Nov

  Termék Leirás:

  Ez a Micro GPS Tracking Device A9 egy 2G verziójú GSM GPS Tracker, amelyet kizárólag magányos munkavállalóknak, gyerekeknek, járműnek, háziállatoknak és eszközkövető alkalmazásoknak terveztek. mini gps tracker

  A meglévő 2G GSM / GPRS hálózat (850/900/1800 / 1900Mhz) és a GPS műholdak alapján működik, és számos biztonsági funkcióval rendelkezik, mint a valós idejű követés, hangfigyelés, kétirányú beszélgetés, 6 hónapos történelmi útvonal lejátszás, kerítés stb.

  Ez a GPS nyomkövető eszköz minden távoli célt megkereshet és figyelhet SMS-ben, mobil APP (iOS és Android mindkettő elérhető) és webkövető platform, a nyomkövető szoftver ingyenes az élettartam használatához!

  Mobiltelefonos APP.: AIBEILE

  GPS NYOMKÖVETŐ A9 VÁSÁRLÁSA

  23
  Nov

  SeTracker használati útmutató, gyerek okosóra beállítása

  A mai gyorsan fejlődő, rohanó világban nélkülözhetetlen eszköz mindenkinek, aki szeretné gyermekét biztonságban tudni.
  GPS segítségével láthatjuk a gyermekünk éppen hol tartózkodik, pontos helymeghatározás!
  A gyerek okosórák több hasznos funkcióval vannak ellátva!!

  Az óra működéséhez micro sim kártya szükséges (aktív GPRS szolgáltatással)!

  Az óra a VODAFONETELEKOM és TELENOR hálózaton működik.

  SeTracker és SeTracker 2 és SeTracker 3 alkalmazás elérhető Androidon és IOS-en.

  Az alkalmazáshoz történő csatlakozáshoz az órának rendelkeznie kell:
  – aktív internetkapcsolattal
  – helyes alkalmazásbeállításokkal Magyarországon.

  Internet kapcsolat:
  Fontos: Mielőtt behelyezné a kártyát az órába, kérjük, helyezze be a kártyát egy telefonba, és véglegesen tiltsa le a PIN-kódját.
  Az internet engedélyezéséhez az órának nyitva kell lennie, a kártyát helyesen kell behelyezni, és a PIN-kódot ki kell kapcsolni.

   

  Az alkalmazás egy Android rendszeren keresztül van bemutatva viszont IOS-en keresztül sem lehet sokkal eltérőbb.Az alkalmazás letölthető a Play áruházból aminek a neve SeTracker 

  gyerek okosóra vásárlása

   

   

   

   

   

   

   

  20
  Nov

  Termék Leírása:

  Ha sokat dolgozol és keveset vagy otthon, akkor szükséged lehet egy megbízható kamerára!

  Könnyedén tudod csatlakoztatni mobiltelefonodhoz, vagy számítógépedhez internet kapcsolaton keresztül.

  A forgatható IP kamerával könnyedén beláthatod a megfigyelt területet. WiFi-n keresztül rögzít, akár 24 órán át.

  Mobil eszközről, távirányítással könnyedén kezelheted.

  Belső mikrofonjával fel tudsz venni hangokat, de ezeket le is tudod játszani, hiszen az audió támogatása kétirányú. 

  Elegáns, így könnyen beleolvad otthonod környezetébe.  Kamera képét nézheted; okos telefonon, tableten, vagy számítógépen.

   

   

  Tulajdonságok:

       Képfelbontás: 720p
       Beépített mikrofon és hangszóró,
       WiFi-s csatlakozás,
       Önálló vagy falra szerelhető,
       Online mobiltelefon kliens,
       Hálózati adapterrel működő,
       Akár 24 órás folyamatos felvétel,
      

  Android és iOS támogatás.

  APP Neve:

  Képfelbontás: 720p
       Beépített mikrofon és hangszóró,
       WiFi-s csatlakozás,
       Önálló vagy falra szerelhető,
       Online mobiltelefon kliens,
       Hálózati adapterrel működő,
       Akár 24 órás folyamatos felvétel,
      

  Android és iOS támogatás.

  APP Neve: V380

   

  A csomag tartalma:

      1 x IP Kamera, 

      1 x USB hálózati adapter,

      1 x Micro USB kábel

  MINI BIZTONSÁGI WIFI KAMERA 1086

  MINI BIZTONSÁGI WIFI KAMERA vásárlása

  20
  Nov

  BM50 Mini mobiltelefon 0,66 hüvelykes GT Star GSM SIM kártya Bluetooth gombos tárcsázó mobiltelefon

   

  Egyéb jellemzők: Hívás és válasz szinkronizálása okostelefonnal, zenelejátszás, telefonkönyv
  Készenléti idő: akár 120 óra
  Nyelvek: angol, francia, arab, orosz, német, spanyol, holland, vietnami.
  Sajtó képernyő típusa: Nincs sajtó képernyő
  Elülső kamera Pixel: Nincs elülső kamera, Nyelv: német, francia, török, spanyol, portugál, orosz, angol, arab. Frekvenciasáv: GSM850 / 900/1800 / 1900MHz, SIM-kártya: egyetlen kártya Készenléti állapotban lévő
  akkumulátor típusa: Levehető
  ROM: Kevesebb, mint 128M
  Készenléti idő: Akár 120 óra Az
  elülső kamera mennyisége: NINCS
  Optikai zoom: nincs
  hátsó kamera Pixel: nincs hátsó kamera
  Elem: Állapot: Új
  operációs rendszer: Egyéb
  Kijelző felbontás: 480X320
  RAM: Kevesebb mint 128M
  Hátsó kamera mennyisége: NINCS
  Kivitel: Sáv
  Gyors töltés: Nem támogatott
  biometrikus technológia: Nincs
  SIM-kártya Mennyiség: 1 SIM-kártya
  töltési interfész típusa: Mikro-USB
  telefon típus : Funkciótelefonok
  Jellemzők: QWERTY billentyűzet
  3,5 mm-es fejhallgató-port: nincs
  vezeték nélküli töltés: nincs
  képernyő Típus: Normál képernyő
  Cellular: GSM
  Unlock telefonok: Igen
  kártyafüggetlen: Igen
  Operációs rendszer: No Smartphone
  Akkumulátor kapacitás (mAh): 300mAh
  Beszélgetési idő: használat után
  kijelző Szín: Szín
  fényképezőgép Típus: NEM Camera
  ROM: Kevesebb, mint 2G
  Google Play: Nem
  Modell: BM50
  Szolgáltatásnyújtás: Feloldás
  Stílus: Bár
  Processzor: RDA8851
  Telefonkönyv: 200
  Csengőhang típusa: Akkord / MP3
  Üzenet tartalma: SMS
  bemenet: billentyűzet
  USB port: Mikro-5 tűs
  Kamera: N / A
  FM rádió: N / A
  Audio fájl formátum: N / A
  Bluetooth: Igen, V3 .0
  TF kártyahely: N / A
  szín: balck
  Anyag: ABS
  méret: 74,4 * 23,3 * 11,2 mm
  Képernyő: 0,66 hüvelykes OLED kijelző

  Csomag tartalma:
  1 * mini telefon
  1 * usb kábel

  15
  Nov

  BLUETOOTH FEJHALLGATÓ ST3

   

  Vásárlása

  13
  Nov

  Sportkocsi Gyerek okosóra GPS nyomkövető funkcióva

   Minden gyermeknek álma egy sportkocsival,és ez az óra tökéletes kiegészítő,

  amely inspirálja és magabiztosabbá teszi őt.

  A szülők figyelemmel kísérhetik gyermekük tevékenységeit és kommunikálhatnak is vele

  GPS segítségével láthatjuk a gyermekünk éppen hol tartózkodik, pontos helymeghatározás!

  Az Okosóra több hasznos funkcióval van ellátva!!

  Az óra működéséhez Nano sim kártya szükséges (aktív GPRS szolgáltatással)! 

   

  Gyerek okosóra vásárlása

  13
  Nov

  OKOS EGÉSZSÉG KARKÖTŐ AK16

  Karkötő Vásárlása

  13
  Nov

  OKOS KARKÖTŐ

   

  Vásárlása

  13
  Nov

  Lemfo H2 női okosóra négy féle színben 

  MissBright ékszer okoskarkötő magyar nyelvű alkalmazással 

   

  Óra vásárlása

  13
  Nov

  Tökéletes sportoláshoz, a mindennapokhoz és még vérnyomásmérő funkcióval is rendelkezik.
  Végre egy okosóra, ami értesít, ha valami fontos történik a közösségi médián, jelez, ha keresnek telefonon vagy üzeneted érkezett, figyeli az alvásodat és még akkor is ott van, amikor egy kis kocogással vezeted le a hosszú napot.

  Ha Te is egy teljes életre vágysz, akkor a 119 Plus Okosóra most igazi segítséget tud nyújtani. Gyönyörű színes kijelzője érzékeli, ha felemeled a csuklódat és már látod is az időt és az értesítéseket. A telefonodra pedig egyszerűen Bluetooth-on tudod csatlatkoztatni.

   

  119 Plus Okosóra, Vérnyomásmérő, Fitneszóra, Sportóra

  119 Plus Okosóra vásárlása