Okosóra eladó webáruház

fogyasztó-barát

Tájékoztató a vásárló jogairól

Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat

      info@okosoraelado.hu

               +36 70/237-36-18

                H-P 10-00 - 16-00

 is elérhetőek vagyunk.

TOP termékek

Okosóra Webáruház Hírek

2016.08.26

Lassan a Google is elkezdi elavultnak minősíteni az Android 4.0-t, és egyes alkalmazásai már nem is támogatják azt.

Új frissítés érkezett a Google Drive androidos klienséhez – és ez az utolsó olyan verzió, ami még használható lesz az Android 4.0-val.

Ez praktikusan azt jelenti, hogy az ilyen régi OS-re épülő telefonok tulajdonosai ezután már nem kapnak frissítéseket a kliensből, ha tehát a Google valamikor úgy dönt, hogy protokollt vagy titkosítást változtat, akkor valószínűleg kizáródnak a tárhelyből (jobban mondva csak a böngészőn keresztüli belépés marad, ami azért nem ugyanazt a szolgáltatást nyújtja).

Bár a lépés az OS fragmentációját figyelembe véve elég barátságtalannak tűnik (általában azok vannak még mindig 4.0-n, akik nem engedhetik meg maguknak akár csak egy éves alsókategóriás mobil megvásárlását sem), a 4.0 és régebbi Android-verziók már csak a piacon lévő készülékek 3,4 százalékán futnak.

 

Forrás:http://www.geeks.hu/hirek/160824_bucsuzik_a_google_az_android_4_tol

2016.04.03
Drága, fölösleges, haszontalan. Az okosórákat általában ezekkel a jelzőkkel illetik. Van benne igazság, mégis, ahogyan a következő történet bizonyítja, előfordulhat olyan eset, amikor egy okosóra életet menthet.

Az okosórák többnyire meglehetősen költséges kütyük, ráadásul abból a fajtából, amire igazából senkinek nincs égető szüksége. Mint az a következő történetből kiderül, létezik olyan helyzet, amikor nagyon hasznos lehet.

A 62 éves brit építészt, Dennis Anselmót felesége le akarta beszélni az óravásárlásról, most már egyikük sem bánja, hogy megvették az Apple legmenőbb tárgyát, az okosóra ugyanis megmentette a férfi életét.

Anselmo épp a kerítés helyét jelölte ki egy építkezésen. Az ebédidő befejezte után alig tíz perce dolgoztak, amikor váratlanul rosszul lett. Az órájára pillantott, és azt látta, pulzusa percenként 210-es értéket mutat.

Rosszulléte előtt mindössze két héttel korábban vásárolta az órát, és teljesen rákattant napi aktivitásának figyelésére. Feltűnt az is, hogy alapvetően nagyon alacsony, percenként 50 körüli értéket mutatott az óra. Az emberek többségének 55-75 közötti a normál pulzusa. A 210 ehhez képest valóban riasztó adatnak tűnt.

Anselmót a mentő szállította a kórházba. Az orvosoktól tudta meg, ha rosszullétekor hazamegy,  könnyen lehet, hogy egy második, halálos szívroham végzett volna vele.

A történet ugyan nem biztos, hogy a legmeggyőzőbb érv egy Apple Watch vásárlása mellett, hiszen erre vélhetően az egyszerűbb és olcsóbb pulzusmérőeszközök is képesek, mégis a férfi esete azt mutatja, előfordulhat, hogy életet menthet az okoskütyü – írja az Index.hu.

Életet mentet az okosóra
Forrás:http://www.nlcafe.hu/egeszseg/20160318/okos-ora-apple-watch-eletet-ment-szivroham/
2016.02.22
A Pebble Time egy speciális szíjjal kiegészülve fizetésre is használható lesz.

Csak idő kérdése volt, hogy ki repül rá a témára, és végre meg is van az első próbálkozó. A színes kijelzős Pebble Time tavaly februárban mutatkozott be, ami után nem sokkal érkezett a fém tokozású Steel, majd a kerek kijelzővel szerelt Round modell. Az új anyagok és forma mellett sokkal fontosabbnak tűnt az a körülmény, hogy a Time széria kompatibilissá vált a plusz funkciókat nyújtó Smart Strap szíjakkal.

Szíjban az erő

Az ígéretes képességek ellenére eddig nem sokan próbálták kiaknázni a lehetőségeket, így a FitPay, illetve a Pagaré szíj valódi úttörőként értelmezhető. Az okosórákkal való fizetés csak nagyon kevés terméknél (Apple Watch, Samsung Gear S2) kivitelezhető, de a még készülőben levő termékek többsége sem fogja támogatni ezt a területet. A Pagaré ezen a helyzeten szeretne segíteni azzal, hogy a Pebble Time tulajdonosok száméra lehetővé teszi az NFC alapú fizetést.

 

 

A folyamat pontosan úgy történik, ahogy az előbb említett órák esetében. Szkennelés után a FitPay alkalmazás tárolja a bankkártya adatokat, fizetni pedig az óra (azaz a szíj) terminálhoz való érintésével történik. A Pagaré szíjat úgy alakították ki, hogy az egyben egy tok is, amire a megfelelő csatlakozás és az elektronikai beépítése miatt volt szükség. Az eddigi dokumentációk szerint ez esetben a felhasználónak nem kell kitekernie a csuklóját, mivel az NFC modult a szíj végében helyezték el.

A FitPay az összes ismert bankkártya társasággal partneri viszonyban áll és már most több millió elfogadóhelyen lehetne fizetni a Pagaré-Pebble kombóval. A szíj saját akkumulátorról működik, amit a végén található USB port használatával lehet tölteni. A termék különlegessége, hogy akár önmagában is használható, azaz a tranzakció pillanatában nem kell feltétlenül ott lennie a mobilnak.

Júliusra készülhet el

A fejlesztők a biztonságra is odafigyeltek: az óra a tokenizáció elvén működik, azaz maga az eszköz semmiféle kártyaadatot nem tárol. A szíj érzékeli, ha a tulajdonosa levette a csuklójáról, és ha ez megtörténik, akkor minden fizetési folyamatot letilt a rendszer. A csuklóra vissza helyezve csak egy PIN kód megadásával használható újra.

A Pagaré (a Pebble-höz hasonlóan) stílszerűen szintén a Kickstarter közösségétől kér anyagi támogatást. A négy színben (szürke, piros, fekete, barna) rendelhető szíjhoz a korai megrendelők még akár 49 dollárért is hozzájuthattak, amint ez a lehetőség megszűnik, úgy 69 dollárba kerül. A projekt kifejezetten jól áll, hiszen még 28 nap van hátra és a megcélzott 120 ezer dollárból már 70 ezer összejött. Az első szállítmányokat július folyamán küldik ki.

Forrás:http://bitport.hu/hasznos-funkciot-kap-az-eddigi-legjobb-okosora

2016.02.22

Több okosóra fogyott, mint svájci karóra

független
2016. február 20.
9121
petike737 profilja, adatai
petike737
Az okosórák hosszú utat tettek meg a jelenlegi helyzetükig, mely még mindig nem olyan fényes, mint azt a gyártók remélték, ám néhány elemzői publikáció szerint egy komoly gonddal már megküzdöttek.

A Strategy Analytics elemzése szerint ugyanis 2015 utolsó negyedévében több okosóra fogyott, mint Svájci karóra. A számok alapján 8,1 millió okosórát szállítottak le, miközben svájci órából csak 7,9 milliót.

A vezető gyártó ezen a téren is az Apple lehet, amely állítólag 5,1 millió Apple Watch-t szállított le, míg a Samsung 1,3 millió okosórát tudott leszállítani. A svájci óriások közül korábban többen is azt hangoztatták, hogy az emberek hűek lesznek hozzájuk, ám a jelek szerint a modern korral mindenki szeretne lépést tartani, ez pedig az utóbbi időszakban több nagy óragyártó cégre is igaz, amelyek sorra mutatják be az okosóráikat.
Forrás:http://www.gamechannel.hu/cikk/hirblock/tobb-okosora-fogyott-mint-svajci-karora
2016.02.19

Egy teljesen új, kifejezetten a viselhető eszközökhöz tervezett alkalmazásprocesszorral állt elő a Qualcomm. A vállalat emellett egy komplett platformot is kínál, mely nagyban megkönnyítheti a partnerek dolgát.

Megérkezett a Qualcomm legújabb, kifejezetten viselhető eszközökbe, például okosórákba szánt alkalmazásprocesszora. A Snapdragon Wear 2100 a Snapdragon 400 szerepét veszi át, azonban annál a vállalat ígérete szerint 30 százalékkal kisebb a helyigénye, 25 százalékkal alacsonyabb a fogyasztása, miközben igény szerint egy új LTE modem is a lapka részét képezheti. Az LG máris lecsapott a modellre, a dél-koreai vállalat már biztosan épít termékeket a Wear 2100-ra, a cég okosórák mellett más viselhető eszközökhöz is használná a Qualcomm legfrissebb rendszerchipjét.

Az új processzor kisebb helyigényének illetve fogyasztásának hála még vékonyabb okosorákat tervezhetnek a mérnökök, miközben azok üzemideje is kedvezőbb lehet - áll a Qualcomm sajtóközleményében. A processzor az alapértelmezettnek számító Wi-Fi és Bluetooth mellett opcionálisan egy új LTE modemet is tartalmazhat, melyhez GNSS navigációs képesség is társul. Hab a tortán az ultra alacsony fogyasztású szenzor hub, mely pontosabb mérési eredményeket biztosít az arra csatlakoztatott különféle érzékelőknek.

A Qualcomm az alkalmazásprocesszorral együtt egy komplett platformot is kínál. A Snapdragon Wear a központi egység mellett különböző szoftvereket és eszközöket, illetve egy referencia áramkör dizájnt is tartalmaz, ami megkönnyítheti és meggyorsíthatja az eszközök tervezőinek munkáját, miközben a fejlesztési költség is kedvezőbbek. A dizájn megegyezik az LTE modemet, illetve a csak Wi-Fi-t tartalmazó verziók esetében, ami a tervezők számára további rugalmasságot biztosít.

A magok számát tekintve nem történt változás a Snapdragon 400-hoz képest, továbbra is négy Cortex-A7 típusú egység végzi a számításokat, melyek maximális órajele 1,2 GHz. A beépített grafikus vezérlő szerepét az Adreno 304 kapta, ami legfeljebb VGA, azaz 640x480-as felbontásra képes. A gyártástechnológiát egyelőre homály fedi. A Snapdragron 400 még 28 nanométeren készült, a Wear 2100 viszont már elképzelhető, hogy a TSMC 20 vagy 16 nanométeres gyártósorairól érkezik.

 

Forrás:http://www.hwsw.hu/hirek/55169/qualcomm-snapdragon-wear-2100-andorid-wear-okosora.html

2016.02.19

Komoly frissítést kap az Android Wear 

Hangalapú üzenetküldést, kihangosító funkciókat és új vezérlőgesztusokat hoz az Android Wear legújabb verziója. A frissen bejelentett frissítés várhatón a következő hetekben érkezik meg a felhasználókhoz.

Az Android Weart futtató eszközökre is útnak indult a Marshmallow, azaz a Google operációs rendszerének 6.0-s verziója. A rendszer viselhető eszközökre szabott változata az okostelefonos-tabletes verzióhoz képest néhány hónapos csúszással kapja meg a frissítést,a platform őszi malőrje után. A szoftvert ugyanis tavaly az LG már rövid időre felvillantotta Watch Urbane okosórájának második kiadásán, az eszköz azonban kevesebb mint egy hétig volt piacon, azt a gyártó néhány nappal később visszahívta, pontosan nem részletezett hibákra hivatkozva.

A csúszásnak azonban most vége, a Google hivatalos Android blogján is bejelentette, útnak indítja az Android Wear legújabb verzióját, amely a következő hetekben várhatóan minden felhasználó csuklójára megérkezik. A rendszer várhatóan három fő újítást hoz, igaz azokat nem minden a keresőóriás platformjára építő okosóra tudja majd kihasználni.

A készülékek első körben új gesztusokat kapnak a navigációhoz: az Android Wear felületének alapköveit képező kártyák fel- és legörgetéséhez már nem kell feltétlenül összetapogatni az apró kijelzőt, arra már egyszerűen a csukló gyors megmozdításával is lehetőség van. A rendszer továbbá az üzenetküldés terén is kapott néhány új képességet, legalábbis ha az okosóra tulajdonosa a Google Hangouts, Telegram, a WeChat, a WhatsApp, a Viber vagy a Nextplus chatalkalmazások valamelyikét használja.

A felsorolt szolgáltatásokban már csak hangparanccsal is küldhetők szöveges üzenetek, a következő formula alapján: "OK Google, send a WhatsApp message to Peter: Where's my money?" azaz "OK Google, küldj egy WhatsApp üzenetet Peternek: Hol a pénzem?". A hangalapú üzenetküldés ugyanakkor egyelőre csak a rendszert angol nyelven használva vehető igénybe, az okostelefonos "OK Google" funkciókhoz hasonlóan.

A harmadik újítás a jelenlegi Android Wearrel szerelt felhozatalból csupán két modellt, a Huawei Watch-ot, illetve az ASUS 49 milliméteres ZenWatch 2 készülékét érinti. A rendszer legújabb verziója a két okosórában ugyanis felébreszti az eddig használaton kívül pihenő hangszórókat, az eszközök így már hangjelzéssel is képesek értesítéseket küldeni, sőt azok Bluetooth-os kihangosítóként használva telefonálásra, illetve hangüzenetek meghallgatására is használhatók.

Figyelemreméltó frissítésről van tehát szó, amelyre a következő hetekben érdemes számítani. A tavaszi készülékbejelentés-hullámmal érkező új okosórák zöménél a gyártók valószínűleg már hangszórót is préselnek majd az eszközök házába, így a kihangosító funkció szélesebb körben is kihasználható lesz.

 

Forrás:http://www.hwsw.hu/hirek/55142/android-wear-marshmallow-frissites-google-okosora.html

2016.02.05 9:51

Okossapkát húztunk a fejünkre, de mi is az?

Az IFA-n járva természetesen nem hagytuk ki a lehetőséget, hogy kipróbáljuk az idei szezon egyik legmenőbb sapkáját.

A nyár sem volt túl meleg az idén és hamarosan az őszi hajnalok is csípősen hidegek lesznek, vagyis hamarosan kezdődik a sapka idény, vagy már talán el is kezdődött. A sapka alatt sokunk fülében ott figyel valamilyen fülhallgató, melyen kedvenc zenéinket hallgatjuk manapság a legtöbb esetben már az okostelefonuknról – mi lenne, ha kereszteznénk egymással a fejünket melegítő sapkát és a dobhártyánkat masszírozó fülest?

 

Nos, az Archos most pontosan ezt tette meg, ugyanis a Music Beany egy olyan high-tech sapka, mely integrált hangszórókkal és akkumulátorral rendelkezik. A microUSB porton keresztül villámgyorsan feltölthető fejfedő vezeték nélküli Bluetooth 2.0 kapcsolaton keresztül kommunikál az okostelefonunkkal, és egy feltöltéssel mintegy 8 órás folyamatos zenelejátszási időt, illetve 60 órás készenlétet biztosít. A francia cég szerint kiváló hangminőséget biztosító Music Beany 30 fontba (12 ezer forint) kerül, a boltok polcain pedig októberben fog felbukkanni.

Munkatársunk a berlini technológiai kiállítás, az IFA helyszínéről tudósít. A Technet további, friss IFA-híreiért kattintson ide, a kiállítás mobilos újdonságait pedig a Mobilporton gyűjtjük folyamatosan.

 

 

 

 

2016.02.04 15:59

Az Apple úgy gondolta, hogy ideje egy kicsit újítani az okosóráján, így márciusban számíthatunk a bejelentésre, de ez még nem az új generáció lesz. A kinézet sem változik drasztikusan, mert inkább a 2015. szeptemberében debütált Apple Watch újragondolásáról van itt szó, ami többek között új színeket és anyagokat jelent a szíjak terén, köszönhetően a Hermes nevű céggel folytatott együttműködésnek.

Az Apple tavaly még arról is beszélt, hogy az Incase-zel megpróbálnak közösen dolgozni a divatos kinézet érdekében, ám erről semmi konkrétumot nem tudni, így azt sem, hogy a márciusi bemutatón lesz-e ennek jelentősége. Habár tavasszal új kinézetet nem kapunk, szoftveresen mindenképpen simogatja az Apple az órát: hivatalosan is érkezőben van a WatchOS 2.2, melynek fejlesztői bétája egy ideje már tesztelés alatt áll, és az eddigi információk alapján lehetőset nyújt majd több Apple Watch szinkronizálására egyetlen iPhone-on, illetve a Maps alkalmazás sem marad érintetlen.

apple watch_1

Akit pedig inkább az érdekelne, hogy a kinézet mikor újul meg, tehát mikor jön az okosóra következő generációja, annak jó pár hónapig még ki kell bírnia, de valahogy majdcsak menni fog. Régóta pedzegetik már, hogy az Apple az őszre tartogatja a nagy durranásokat, és valószínűleg az iPhone 7 mellett mutatkozik majd be az újrafaragott, második generációs Apple Watch. Addig pedig örüljünk annak, hogy a cég márciusra is tervez egy kisebb médiarendezvényt, ahol a jelenlegi óra felturbózása mellett állítólag új iPad is érkezik, és a legfrissebb hírek szerint jön az olcsóbbnak szánt iPhone 5se is.

 

Forrás:http://24.hu/mobil/2016/01/25/osszel-johet-az-ujrafaragott-apple-okosora/

2016.02.04 15:51

 

 

Huawei Band okosóra

 

Huawei Band okosóra
MegosztásGombostű

Blikk információ
A Huawei előrukkolt egy újabb, elegáns okosórával, így már háromra bővült a cég okoskiegészítőinek a száma. A névadásban nem túl kreatívak, egyszerűen Bandnek keresztelték. (A TalkBand és a Watch mellett.)

Szerencsére a formaterv és az anyagválasztás már magától eladja az órát: puha, kényelmes szíj öleli körbe a minimalista szerkezetet. Kijelzője monokróm, viszont cserébe elég négynaponta tölteni.

A Hua­wei Band IP68-as szabványú, magyarul ellenáll a pornak és némileg a víznek is. Miket tud? A klasszikus fitneszfunkciókon (kalória, lépés­szám, alvás) kívül a viselői távolról némíthatják is a bejövő hívásaikat, vagy akár exponálhatnak is vele. Androiddal és iOS ope­rációs rendszerrel is kompatibilis, csak a Huawei Wear applikációt kell letölteni.

Javasolt bruttó fogyasztói ára: 24 990 Ft

HUA­WEI BAND
HUAWEI
OKOSÓRA
ÓRA
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK

Itt az új Huawei Watch nőknek Swarovski kristályokkal díszítve!
1 milliárdra nőtt az Apple eszközt használók száma!
Nem gondolná, mennyi időt töltünk fülhallgatónk kibogozásával!

 


forrás:http://www.blikk.hu/szolgaltatas/multimedia/stilusos-es-elegans-okosora/08jww82

Naptár

2022. Szeptember
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 

100% GARANCIA!

 

Nálunk biztonsággal vásárolhatsz, hiszen minden egyes termékünkre jótállást vállalunk. Mi több, ha nem vagy megelégedve a vásárolt termékkel, küldd vissza 14 napon belül és mi megtérítjük az árát.

Szűrés

Xiaomi YI ACTION CAM sportkamera + vízálló tok

 Xiaomi YI ACTION CAM sportkamera + vízálló tok
 Xiaomi YI ACTION CAM sportkamera + vízálló tok
 Xiaomi YI ACTION CAM sportkamera + vízálló tok
 Xiaomi YI ACTION CAM sportkamera + vízálló tok
 Xiaomi YI ACTION CAM sportkamera + vízálló tok
 Xiaomi YI ACTION CAM sportkamera + vízálló tok
 Xiaomi YI ACTION CAM sportkamera + vízálló tok
 Xiaomi YI ACTION CAM sportkamera + vízálló tok
 Xiaomi YI ACTION CAM sportkamera + vízálló tok
 Xiaomi YI ACTION CAM sportkamera + vízálló tok
 Xiaomi YI ACTION CAM sportkamera + vízálló tok
 Xiaomi YI ACTION CAM sportkamera + vízálló tok
 Xiaomi YI ACTION CAM sportkamera + vízálló tok
 Xiaomi YI ACTION CAM sportkamera + vízálló tok
 Xiaomi YI ACTION CAM sportkamera + vízálló tok
 Xiaomi YI ACTION CAM sportkamera + vízálló tok
 Xiaomi YI ACTION CAM sportkamera + vízálló tok
 Xiaomi YI ACTION CAM sportkamera + vízálló tok
 Xiaomi YI ACTION CAM sportkamera + vízálló tok
 Xiaomi YI ACTION CAM sportkamera + vízálló tok
Xiaomi YI ACTION CAM sportkamera + vízálló tok

Tulajdonságok:

Processzor: Ambarella A7LS
Szenzor: 16MP Sony EXMOR R CMOS BSI
Lencse:

155° ultra széles látószögű üveg lencse / F2.8 apertúra

G-szenzor: ST nagy teljesítményű gyorsulásmérő
Vízálló: A mellékelt 40 méterig vízálló búvártokkal
Videó tömörítés: H.264
Videó formátum: MP4
Videó felbontás:

1080p/60fps, 720p/120fps, 480p/240 fps
1080p/48fps, 960p/48fps, 720p/60fps
1080p/30fps, 720p/48fps
1080p/24fps
Az alkalmazásban csak WQVGA Dual stream előnézet elérhető

Hang: Beépített mikrofon, kétcsatornás 96 KHz mintavételezés, 92 dBa jel/zaj arány
Fotó mód:

6 megapixel, 4608x3456 maximális felbontás, 0,5-60 mp time-lapse mód
3-15 mp időzítő, 7 kép/mp sorozatfelvétel

Csatlakozók:   

USB töltés port (microUSB), HDMI port, microSD kártyahely

Akkumulátor:  Cserélhető, nagy teljesítményű Panasonic akkumulátor, Lithium-Ion 1.010 mAh
Üzemidő:

Kb. 90 perc 1080p/60fps
Akkumulátor töltöttség visszajelzés az alkalmazásban
Autós kamera használat ajánlott akkumulátor nélkül (fix töltésnél és használatnál)

Visszajelző LED:

Kék: 50% - 100% feltöltve
Lila: 15% - 49% feltöltve
Piros: 0% - 14% feltöltve

Tárhely:

MicroSD memóriakártya max. 64 GB, Class10 vagy annál nagyobb

WiFi:

Beépített 802.11 b/g/n, kb. 100 méteres hatótáv

Bluetooth:

Beépített, Yi távirányítós selfie bothoz (nem tartozék), kb. 10 méteres hatótávolság

Csatlakoztatás:

USB 2.0 microUSB csatlakozó

Méret:

60.4 x 42 x 21.2 mm

Tömeg: 76,6 gramm
Használat 0 ~ 45 °C

yi action cam sportkamera vizallo tok feher spec

 

Csomag tartalma:

YI Action Camera
USB kábel
Vízálló tok (40 méterig vízálló)
Talp + csavar
Használati útmutató

1 év garancia

Ingyenes kíszállitás

 

Bővebben
Kiszállítás :
RENDELÉSRE, 2-5 munkanap
További adatok
44 990 Ft
Nem vásárolható!
Részletek

XIAOMI yi logo red ACTION CAM 
sportkamera

yi action cam t01

 XIAOMI YI ACTION CAMERA
KICSI, MÉGIS HATALMAS


Full HD 1080p videók |16 MP fotók | Széles látószögű lencsék | WiFi | Bluetooth

FILMEZZ, AHOGY EDDIG SOHA

Légy rendező, fényképész és vágó útközben a Yi Action Camera-val.

Erőteljes tulajdonságaival és könnyű, kompakt kialakításával a kamera

hihetetlen HD videókat és kristálytiszta, 16 megapixeles fotókat készít.

A beépített WiFi és Bluetooth vezeték nélküli technológiák lehetővé teszik,

hogy élőben streamelj a netre, videókat és fotókat szerkessz és meg is oszd

őket azonnal, mindezt egyenesen a telefonodról.


155°-OS LÁTÓSZÖGŰ LENCSÉK – FEDEZT FEL

A VILÁGOT PANORÁMA MÓDBAN

Szélesítsd ki a látókörödet és láss többet ezzel a kivételes, széles látószögű

optikával. Kapj el többet a város sziluettjéből vagy az óriási, vidéki tájképekből.

Lődd az életedet a dicsőség 155°-os látómezejéből.
yi action cam sport t02

 yi action cam sport t03

AZ ÚJ KEDVENC ÚTITÁRSAD

Utazz okosabban a Yi Action Camera-val! Vásárold meg a távirányítós szelfibotot

a városnézéshez, vagy használd a mellékelt búvártokot, ezek segítenek neked

kiváló videót készíteni utazz akár egyedül, akár társasággal. Érd el a legjobb

szöget is és soha ne szalassz el egyetlen pillanatot sem!

yi action cam sport t04


SOHA NE INDULJ EL A YI-D NÉLKÜL

A szárazföldtől kezdve a vízen át a hóig, a YI Action Camera-t arra tervezték,

hogy ellenálljon az elemeknek, amíg te a kalandjaidat veszed filmre éppen.

A különböző fotó és videó módoknak köszönhetően mindig a tevékenységedhez

igazíthatod a felbontást és a képkocka számot. Használd a sorozatkép módot,

hogy minden pillanatot megörökíthess a nyertes hazafutásból, vagy válaszd ki

a time lapse módot hogy felvedd a naplementét sötétedéskor.

LÉLEGZETELÁLLÍTÓ ULTRA-HD VIDEÓK

AZ AMBARELLA A7LS PROCESSZORRAL

Felszerelve a világ egyik legjobb képfeldolgozó processzorával,

az Ambarella A7LS-sel, a YI kalandkamera FullHD videó streaminget biztosít,

zaj-, és elmosódottság-szűrővel és képstabilizálással. Légy kreatív és fotózz

az időzítővel, a time-lapse-szel vagy a sorozat-felvételi üzemmóddal.


RAGYOGÓ ÉS ELEVEN FOTÓK A 16 MP SONY EXMOR SZENZORRAL

A Yi Action Camera 16 megapixeles Sony Exmor R CMOS képszenzorral rendelkezik,

amely az új, hátulról megvilágított technológiát alkalmazza (BSI) a képzaj

csökkentése és a nagyobb fényérzékenység érdekében. Lőj tiszta és éles

HD fotókat még a legnagyobb kihívást jelentő megvilágításban is. Ints búcsút

a rossz megvilágítású képeknek!

yi action cam sport t05


VIDÁMSÁG ÉS TECHNOLÓGIA KEVERÉKE A ZSEBEDBEN

Hihetetlen teljesítmény egy kicsi testbe zárva. A Yi Action Camerát úgy építettük meg,

hogy illeszkedjen az életstílusodhoz. Csupán 72 gramm, és tökéletesen illeszkedik

a zsebedbe. Soha ne hagyd otthon legújabb útitársadat.

A Yi Action Camera-t arra terveztük, hogy mindig alkalmazkodjon a

te változó életstílusodhoz. 11 különféle videó felbontásból választhatsz a videóid

optimalizálása érdekében és az aktuális tevékenységed függvényében.

Készíts lassított felvételt a nagy sebességű felvétel segítségével,

vagy lőj saját szemszögű videót extrém sportjaid közben. Tedd egyedivé

a videóidat HD felbontásban.

AZT KAPOD, AMIÉRT FIZETTÉL (ÉS MÉG SOKKAL TÖBBET)

 YI Action Camera vs. GoPro HERO3+ Silver

 

yai act cam

hero 3

 

Xiaomi YI Action Camera

GoPro HERO3+ Silver

Fotó mód

16MP / 13MP / 8MP / 5MP

10MP / 7MP / 5MP

Felbontás

2304 x 1296 (30 FPS)

1920 x 1080 (60 FPS)

Lencse

F2.8 apertúra / 155°-os széles látószög

F2.8 apertúra / 150°-os látószög

Akkumulátor üzemidő

95 perc  (1080p / 60fps)

80 perc  (1080p / 60fps)

Bluetooth

Beépített 4.0BLE & 2.0 Dual

Nincs

G-szenzor

Beépített ST gyorsulásmérő

Nincs

Állványmenet

Beépített

Nincs (csak kiegészítővel)

PIV (kép a videóban)

Támogatott (ON/OFF gomb)

Nincs

Távirányítási lehetőség

Bluetooth (alacsony áramfelvétel)

WiFi (magas áramfelvétel)

Vízállóság

A mellékelt 40m búvártokkal

Búvártok külön kapható

Tömeg

76.6 g

74 g

Méret

60 x 42 x 21 mm

59 x 41 x 21 mm

Szenzor

Sony 10 megapixeles

Sony 10 megapixeles

Képfeldolgozó

Ambarella A7LS

Ambarella A7LS

Képkészítési sebesség

1/4096S to 1/2S

1/4096S to 1/2S

WiFi

Beépített (802.11bgn)

Beépített (802.11bgn)

 

TARTOZÉKOK A MÓKA FOKOZÁSÁHOZ

Viselhető, felszerelhető, vízhatlan… fejre, kézre, biciklire, mellkasra,

bukósisakra… a Xiaomi Yi Action Camera-val többszáz-féle módon tudsz játszani.

Szereld fel a fejpántra, és máris saját látószöges videót forgathatsz a gördeszkás

mutatványaidról. Tedd bele a mellékelt vízálló tokba, tekerd rá a lebegő markolatra

és irány a víz, készítheted a soron következő merülésedről a filmet.

Folyamatosan mutatunk be újabb kiegészítőket, szóval érdemes a

weboldalunkon tartani a szemedet, hogy felfedezd őket.

yi action cam

12KÖZVETÍTS ÉLŐ STREAMET A TELEFONODRÓL –

IRÁNYÍTS, LÁSS ÉS OSSZ MEG AZONNAL

Olyan érdekességekkel telepakolva, mint az élő videó közvetítés és oktató videók,

a Xiaomi Yi Action Camera alkalmazás egyszerűbbé teszi kamerád használatát,

mint amilyen valaha is volt. Szerezz teljes irányítást a kamerád felett, készíts videókat

vagy képeket távolról és végezd el a beállításokat az alkalmazáson belül.

Csatlakoztass a kamerát a beépített WiFi segítségével vezeték nélkül és készíts

úgy felvételeket, mintha a telefonoddal készítenéd őket. Az alkalmazással

könnyedén megoszthatod a felvett anyagokat a barátaiddal, családoddal,

bárhol legyél is. Ne csak készíts és szerkessz epikus videókat, hanem oszd is meg

a YI közösség nemzetközi tagjaival is a YI Discover csatornán.

Amellett, hogy mások videóit / képeit tallózod, oszd meg sajátjaidat,

van egy hely számodra is a YI közösségben!

11

 

yi action cam sport t010

Adatok
Gyártó/Forgalmazó
Xiaomi YI
Cikkszám
00177
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek